• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Mikroflanelové povlečení vás v zimě zahřeje

Přemýšleli jste někdy, pod čím spíte? Myslíme tím materiál, kterým se přikrýváte. Je jasné, že každou roční dobu je dobré volit jiný typ. V létě oceníte chladivý satén, v zimě vás zase zahřeje mikroflanelové povlečení, a právě o něm bude v dnešním článku řeč.

Skvělý společník na chladné dny i pro alergiky

Mikroflanel je tvořen hustými a přitom velmi krátkými chloupky, které jsou jemné a příjemné na dotek. Hustota těchto chloupků zajišťuje hřejivé vlastnosti tohoto materiálu. A například oproti saténu hřeje i na první dotek, proto nemusíte čekat, než se pod peřinou zahřejete. Povlečení mikroflanel je vhodné také pro lidi trpící nějakou alergií. Je totiž speciálně upraveno a všechny nečistoty lehce sklouznou po povrchu povlečení a nezůstávají v něm.

Široký výběr motivů i barev

Materiál je i snadno potisknutelný – můžete vybírat z celé řady zajímavých motivů. Záleží jen na vašem vkusu a celkovém designu interiéru ložnice.

 

Snadná údržba

Údržba mikroflanelu je velmi snadná a k vyprání vám postačí i kratší program. Díky krátkým chloupkům rychle schne a nemusí se žehlit, což ocení určitě každý. Absence žehlení je způsobena právě hustotou a stylem předení vlákna. Látka je pak natolik poddajná, že se neohýbá a tím pádem na ní nevznikají přehyby.

Kupte si mikroflanelové prostěradlo

Aby byl celkový vzhled dokonalý, pořiďte si i mikroflanelové prostěradlo. Volba stejného materiálu vám efekt tepla a pohodlí zdvojnásobí.

Kvalita za rozumnou cenu

Při výběru povlečení dbejte hlavně na kvalitu. Webové stránky rodinnebaleni.cz vám nabízí široký sortiment ložního prádla. Najdete zde povlečení, prostěradla, mikroflanelové deky i ostatní bytový textil. Různorodý design a vzhled vám umožní vybrat si přesně to, co hledáte. E-shop nabízí slevy, akční ceny i různé výprodeje, proto je kvalitní povlečení dostupné opravdu pro všechny. Nakupte si povlečení pro jednolůžka, dvoulůžka i to v prodloužené verzi. Nic z toho v obchodě nechybí!

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.